Çok Güzel Hareketler Bunlar 15 Mart


“Çok Güzel Hareketler Bunlar Dizisi 15 Mart Bölüm Özeti”BKM Mutfak | Dizvizyon.wordpress.com

Eros da bu hafta yeniden işbaşında! Aşk okunu bu kez kendisi için kullanmak isteyen Eros, önce Metin’den yardım alıyor, sonra da hedefe kilitleniyor! Ancak atışlarındaki isabetsizlik devam ediyor! Kahkaha ve eğlence dolu bu bölümü kaçırmayın!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

©Dizivizyon.wordpress.com / Özel Haber

Bölüm 15 Mart / Yeni Bölüm
Yayınlanacağı Saat: 20:00
Gösterim: Kanal D
Tarih: 15 Mart 2009 Pazar

Günün ilk sürprizi “Tabutçu Recep”in yeni macerası! Tabutçu Recep bu hafta, Alaaddin Amca’sını hastanede ziyarete gidiyor. İnsaniyet namına değil elbette. Alaaddin Amca 117 yaşında! Ama bu ziyaretin piyangosu yan yataktaki genç hasta oluyor. Aslında sapasağlam genç adam. Sadece bademcik ameliyatı için hastanede! Daha doğrusu, Tabutçu Recep ile tanışana kadar öyleydi!

Tüketici hakları da bu haftanın şakaları arasında! Bu sizi korumaz! Peki ne korur? Hırslı bir satıcı ile hakkını aramak isteyen bir alıcı ve onları birbirine karşı kışkırtan iki adam!

BKM mutfak - Dizivizyon.wordpress.com
BKM mutfak - Dizivizyon.wordpress.com

Eser bu hafta psikolog ziyaretinde. Çünkü artık skeç yazamadığını düşünüyor. Eser doktora derdini anlatırken, doktorun da dertleri ortaya çıkıyor. Çocuklarının büyüdüğünü bir türlü kabullenemeyen ebeveynler de yine ekranda olacak ve yine çocuklarının hayatını iyi niyetle zehir edecekler!

Ve bir ralli macerası. Co pilot hatasıyla yolunu kaybeden ralliciler finish çizgisini aramaya başlıyor ve yolları bir köye düşüyor! Onlara önce muhtar, sonra da çoban yardım ediyor. Ancak ortada bir gariplik var!

Dizinin ileriki bölümlerine yönelik tartışmalar başlatabilirsiniz.

Görüşleriniz Burada Değerli...